Ημερίδα – Αφιέρωμα στον Αριστοτέλη

aristotelisΜε αφορμή το έτος 2016 πού είναι αφιερωμένο στον Αριστοτέλη, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ & ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και το επιστημονικό περιοδικό ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Πώς κρίνω επιστημονικό κείμενο - κριτήρια και προϋποθέσεις ορθής σύνταξης και κρίσης επιστημονικού κειμένου».

 

 

Η ημερίδα, η οποία είναι αφιερωμένη στο Σταγειρίτη Φιλόσοφο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές, επιστήμονες και ερευνητές, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τους τρόπους που κρίνουμε επιστημονικά κείμενα και ταυτόχρονα τη μεθοδολογία και τα κριτήρια που συντάσσουμε επιστημονικό κείμενο σε τομείς ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Αντώνη Λιοναράκη, Καθηγητή Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση alionar@eap.gr.